Honden

Bobbie op de koffie! van start

Op 10 september 2018 is Bobbie op de koffie! van start gegaan. Na inschrijving bij de Kamer van Koophandel in Arnhem waren er bloemen en gebak en voor Indy een lekkere kluif. Nog even wat puntjes op de ‘ i ‘ en de website kan online.

Hopelijk kan komende week de bedrijfsrekening geopend worden en een bedrijfstelefoonnummer worden aangevraagd. Deze vindt u dan terug op de website.

Aan Bobbie op de koffie!  is een heel traject vooraf gegaan. Wel overwogen en voorbereid sta ik aan de start. Ik sta daar niet alleen, voel me gesteund door mijn gezin.

Wat is het geweldig dat mijn plannen werkelijkheid worden. Ik hoop veel hondenvrienden te koppelen aan honden en hondenbezitters en op deze manier een steentje bij te dragen aan een samenleving waarin we omzien naar elkaar.

 

 

 

5 gedachten over “Bobbie op de koffie! van start

  1. Wat leuk! Iets wat ik vroeger bijna hoofdzakelijk voor mijn plezier deed, heb jij nou in werking gesteld voor meer mensen! Veel succes met Bobbie op de koffie 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *