Bobbie op de koffie!

Indy met kopje koffie
Bobbie op de koffie! is er voor iedereen binnen de gemeente Deventer en omstreken die de gezelligheid van een hond missen omdat ze de volledige zorg niet (meer) willen of aan kunnen. Hondenvrienden worden, op een persoonlijke manier, in contact gebracht met hondenbezitters die op zoek zijn naar een oppas voor hun hond. Zo zit de hond niet ongezellig alleen thuis! Oppastijden kunnen verschillen van een paar uur per week tot maximaal 2 weken.

Het liefst wordt een hondenvriend gekoppeld aan een hondenbezitter in zijn of haar buurt, wijk of dorp. Bobbie ‚Äčop de koffie! probeert op deze manier eenzaamheid te lijf te gaan. Met een hond is er altijd een laagdrempelig thema om een gesprekje met iemand aan te gaan. Naast het sociale element is bewezen dat er voordelen zijn op fysiek niveau. Beweging in de buitenlucht is gezond en contact met de hond zorgt voor een lagere bloeddruk.

Zowel de hondenvriend als de hond hebben samen een gezellige dag! De baasjes hebben een betrouwbare oppas voor hun hond. Een win-win situatie!