Hondenbezitters

Bent u één van die 2,2 miljoen hondenbezitters in Nederland en woont u toevallig in de gemeente Deventer of in de omgeving van Deventer?
​Zoekt u iemand in de buurt die u af en toe of regelmatig de zorg voor de hond uit handen neemt?
​Dan is Bobbie op de koffie! wat u zoekt.
​​Bobbie op de koffie! biedt:

    • Een vaste vertrouwde hondenvriend waarbij uw hond zich op zijn gemak voelt.
    • Alle aandacht voor uw hond: een vaste hondenvriend voor uw hond zodat zij elkaar goed leren kennen en een band op kunnen bouwen. Op deze manier wordt er niet alleen goed voor de honden gezorgd, maar krijgen zij ook continu gezelschap van dezelfde hondenvriend.

De hond is steeds meer een volwaardig gezinslid die niet alleen maar waaks is maar ook een hoop gezelligheid met zich meebrengt. Een hond moet naast zijn voeding ook voldoende beweging en aandacht krijgen anders wordt hij al snel minder gezellig.

Bobbie op de koffie! biedt de hondenbezitter de mogelijkheid de hond te koppelen aan een hondenvriend die de tijd heeft de hond te bieden waar hij behoefte aan heeft.

Bent u als hondenbezitter op zoek naar een lieve oppas voor uw hond? Kies voor een hondenvriend als hondenoppas via Bobbie op de koffie!

Bobbie op de koffie! biedt een vertrouwde flexibele hondenvriend in de buurt.
Mocht de hondenvriend (onverwacht) niet kunnen dan kunt u terugvallen op de individuele hondenuitlaatservice Bobbie gaat mee!
​Voor u geldt voor Bobbie gaat mee! een aangepast tarief.

 

Tarieven